Laat jouw huisje of dat van een ander met de hand tekenen aan de hand van een foto.

Ontzettend leuk en mooi als herinnering aan je oude woning en een origineel cadeau voor een verjaardag, housewarming, geboortewoning, verkoop of aankoop van een woning.

Stuur een aantal goede foto's van het huis zodat ik de prijs kan bepalen. Belangrijk is oa het aanzicht dat je getekend wil hebben. De foto dient zo recht mogelijk te zijn. 

01

Ben jij enthousiast over mijn huisjes en wil je er ook een laten tekenen?

Leuk! Dat doe ik met alle liefde. Zie hieronder mijn werkwijze.

Ben jij enthousiast over mijn huisjes en wil je er ook een laten tekenen?

Leuk! Dat doe ik met alle liefde. Zie hiernaast mijn werkwijze.

werkwijze

Nadat jij de foto's en wensen hebt gemaild zal ik je de prijs toesturen. Bij akkoord ga ik na het ontvangen van de betaling aan de slag!

02

Wanneer hij klaar is laat ik je eerst het resultaat zien voor ik hem opstuur. De levertijd is gemiddeld 15 werkdagen.

03

Het tekenen van een huisje start bij €99,95.

Ik maak de tekening aan de hand van foto's die jij opstuurt. Het hangt erg van de details af hoeveel het gaat kosten. Denk bij details aan dakpannen, glas in lood, aantal ramen groot/klein, perspectief. 

prijs

zelf samenstellen

Standaard

200 grams
Fuego®Felt papier

handgeschept

150 grams
Khadi papier

De tekening wordt op A4 of A3* formaat getekend. Er wordt rekening gehouden met een kader van de passe-partout van 14x19 cm als je voor een passe-partout kiest. De tekening kan eventueel groter getekend worden zonder passe-partout. 

*voor groot formaat tekening worden extra kosten berekend.

De tekening kan ingelijst worden (met of zonder passe-partout). Dit gebeurt in een goede kwaliteit zwarte houten lijst, zwart aluminium lijst of licht eiken lijst met glas van 2 mm dikte.

De kosten voor het inlijsten zijn €24,95 (A4 lijst) of €42,95 (A3 lijst plexiglas) en met een passe-partout komt er €5,95 (A4) of €8,95 (A3) bij.

Ook zijn er transparante lijsten van Moebe. Deze lijsten zijn er in eiken en aluminium. De prijs is €44,95 (A4) of €59,95 (A3).

Ze voelde haarfijn onze wensen aan!

Lianne heeft voor ons een prachtige tekening van ons huis gemaakt. Ze voelde haarfijn onze wensen aan, reageert snel, ontzettend vriendelijk en het eind resultaat wordt met heel veel zorg en liefde verpakt. Echt een aanrader.

- nienke

Ik ben Lianne en van jongs af aan al veel aan het tekenen. De blauwdruk van mijn huidige woning gaf mij de inspiratie om mijn eigen woning in de vorm van een lijntekening te tekenen. Dit pakte zo goed uit dat MIJNHUISJEGETEKEND is ontstaan.

Ik maak met heel veel liefde jouw mooie herinnering aan je huis. Het huis waar je bent geboren, waar je vroeger hebt gewoond of waar je andere hele mooie herinneringen aan hebt. 


over lianne

de tekening is prachtig, precies naar mijn wens.

Ik had het werk van Lianne zien staan op de mantel bij vrienden. Hun huisje, waar ze over twee maanden uit zouden gaan. Het viel me direct op. Zo’n mooie herinnering! Ons eigen oude karakteristieke huis, waar we vorig jaar zijn weggegaan, aan de muur in het nieuwe huis… Dat leek me een prachtig cadeau voor de verjaardag van m’n vriend! Lianne en ik hebben heen en weer gemaild over mijn wensen, de mogelijkheden, een schets en de details van planten aan en om het huis. Lianne is aardig, geduldig, duidelijk en snel in haar reactie. En het belangrijkst; de tekening is prachtig, precies naar mijn wens. Het kwam prachtig en zorgvuldig verpakt binnen met een lief kaartje van Lianne. M’n vriend is er heel erg blij mee, vindt het echt een bijzonder cadeau. Ik raad Lianne dus zeker aan! 

- Linda

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten bedragen €7,95 binnen Nederland.

Kan ik ook een andere kleur lijst bestellen?

Laat dit vroeg van te voren weten en dan kan ik voor je kijken wat er mogelijk is. 

IK HEB MIJN TEKENING EERDER NODIG DAN 15 WERKDAGEN.

Dat kan, dan komt 20% van de tekening kosten bij de prijs. 

Is een rijtjeswoning ook mogelijk om te tekenen?

Ja, natuurlijk. Bijna alle woningen zijn mogelijk. 

TEken je met de hand?

Alle tekeningen worden helemaal met de hand getekend!

Is het mogelijk om een cadeaubon te bestellen?

Zeker! Leuk! Ik zal hem mooi voor je inpakken ;)

ook een 'huisje getekend''?