tuinontwerp

verlichtingsplan

beplantingsplan

Studio Eik maakt van jouw tuin je droomtuin.

ik help jou aan een fijne tuin waarin geleefd kan worden. heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur. laten we je tuin aanpakken en er een groene, duurzame, speelse plek van maken. 

yes, let's go >>

Zit je vol ideeën maar lukt het je niet om dit samen tot een mooi geheel te brengen?

Lukt het je niet een functionele, effectieve indeling aan je tuin te geven?

Wil je een tuin dat net wat anders is dan 'standaard'?

"Een vakvrouw met een “eigen” kijk op tuinen!"

Lianne van Studio Eik heeft een prachtig tuinontwerp voor ons gemaakt, met daarin al onze wensen verwerkt. Mooi hoe ze rekening heeft gehouden met onze wensen en ook haar eigen creatieve ideeën in het plan heeft verwerkt. Met veel enthousiasme en betrokkenheid heeft ze ons vanaf het eerste gesprek t/m de uitvoer van het beplantingsplan geadviseerd over alles. Een vakvrouw met een “eigen” kijk op tuinen!

x project dorpsstraat, assendelft

Studio Eik is gespecialiseerd in het ontwerpen van sfeervolle tuinen. De ontwerpen worden zorgvuldig samengesteld met de juiste combinatie van beplanting, materialen en hoogtes zodat er een perfecte balans ontstaat. Zichtlijnen creëren een gevoel van ruimte en diepte in de tuin, waardoor deze groter lijkt dan hij in werkelijkheid is.

Als ontwerper werk ik nauw samen met jou om jouw visie en persoonlijke stijl in het ontwerp te integreren en zo een tuin te creëren die perfect bij jouw levensstijl en wensen past. Daarnaast zorgt Studio Eik ervoor dat de tuin een uitnodigende sfeer heeft, waar je zowel overdag als 's avonds van kunt genieten. Of je nu een kleine stadstuin of een grote buitenruimte hebt, Studio ook is er jouw tuindromen werkelijkheid te maken.

Ontdek hoe Studio Eik ook jou kan helpen bij het creëren van jouw droomtuin >>

diensten

Studio Eik biedt een compleet tuinontwerp traject aan dat begint met een intake op locatie, gevolgd door een sfeerimpressie, conceptontwerp, uitwerking van het 2D ontwerp op schaal en een 3D visualisatie. Voor een meerprijs van 50% van het ontwerp ontvang je ook een gedetailleerd beplantingsplan en verlichtingsplan.

Hieronder vind je meer informatie over de pakketten en werkwijze!

Studio Eik biedt een compleet tuinontwerp traject aan dat begint met een intake op locatie (via de digitale weg is ook een optie), gevolgd door een sfeerimpressie, conceptontwerp, uitwerking van het 2D ontwerp op schaal en eventueel een 3D visualisatie. Voor een meerprijs van 50% ontvang je ook een gedetailleerd beplantingsplan en verlichtingsplan. 

Check hiernaast uitgebreid wat ik voor je kan doen. 


tuinontwerp            >>

verlichtingsplan     >>

beplantingsplan      >>

ik help je graag met..

over Studio eik

Onder de naam Studio Eik werk ik veel voor mensen die een onderscheidende tuin willen laten ontwerpen. Veel van hen hebben diverse ideeën voor hun tuin maar weten dit niet visueel te krijgen. Hier kan ik helderheid in geven door je te helpen om een mooi ontwerp op papier te realiseren aan de hand van jouw wensen.meet Lianne

MEER >>

"Ze was meteen goed bereikbaar en duidelijk in het contact."

Ik heb Lianne op instagram gevonden in onze zoektocht naar een tuinontwerper. We zochten een ontwerper die gezellige stadstuinen kon maken. Ze was meteen goed bereikbaar en duidelijk in het contact. Ze heeft een creatief plan gemaakt voor onze tuin die geen standaard vorm heeft. We zijn heel blij met het ontwerp en het beplantingsplan, het is creatief, speels, gezellig en toch ook modern, precies wat we wilden! Ook heeft ze ons een goede hovenier aangeraden die het plan gerealiseerd heeft. Wij zouden Lianne dus zeker aanraden!

x project Zaandam

tijd om je droomtuin te creëeren!