Studio Eik maakt van jouw tuin één droomtuin.

met onwijs veel enthousiasme help ik jou aan een fijne tuin waarin geleefd kan worden. heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur. laten we je tuin aanpakken en er een groene, duurzame, speelse plek van maken. 

Onder de naam Studio Eik werk ik veel voor mensen die een onderscheidende tuin willen laten ontwerpen. Veel van hen hebben diverse ideeën voor hun tuin maar weten dit niet visueel te krijgen.

Hier kan ik helderheid in geven door je te helpen om een mooi ontwerp op papier te realiseren aan de hand van jouw wensen.

over lianne

"Ze was meteen goed bereikbaar en duidelijk in het contact."

Ik heb Lianne op instagram gevonden in onze zoektocht naar een tuinontwerper. We zochten een ontwerper die gezellige stadstuinen kon maken. Ze was meteen goed bereikbaar en duidelijk in het contact. Ze heeft een creatief plan gemaakt voor onze tuin die geen standaard vorm heeft. We zijn heel blij met het ontwerp en het beplantingsplan, het is creatief, speels, gezellig en toch ook modern, precies wat we wilden! Ook heeft ze ons een goede hovenier aangeraden die het plan gerealiseerd heeft. Wij zouden Lianne dus zeker aanraden!

x project Zaandam

Na jarenlang in de financiële sector werkzaam te zijn geweest voelde ik de behoefte om meer met mijn creativiteit te doen. Deze creativiteit combineren met mijn passie voor de natuur leidde mij naar de opleiding Tuinarchitectuur en Beplantingsleer aan de Ontwerpacademie.

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd hoe ik de schoonheid en de functionaliteit van een tuin kan combineren om zo de perfecte buitenruimte te creëren die past bij jouw wensen en behoeften. Mijn focus ligt daarbij niet alleen op het ontwerp zelf, maar ook op de materialen en beplanting. Op deze manier zorg ik ervoor dat jouw tuin niet alleen mooi is, maar ook praktisch en duurzaam.

hoe ik ben begonnen..

tijd om je droomtuin te creëeren!